backtothehood.blogg.se

Följ med oss på vårt 200 m2 stora projekt!

Rödhaken Special

Kategori: Allmänt

Som nämnt tidigare valde vi ganska snabbt Fiskarhedenvillan till att bli vår husleverantör. Det som avgjorde var självklart pris och husmodell, men också att Fiskarheden gav oss möjlighet att själva kunna välja vad av husbygget vi själva kunde styra över. Dvs anlita egna hantverkare osv. Dessutom är Fiskarheden den enda leverantören på marknaden som leverar huset i byggsatser och inte modulhus, vilket vi ser som något positivt. Förvisso tar uppbyggnaden längre tid men det känns genuint på något sätt.
 
Den husmodell vi har valt kallas för Rödhaken.
Som kund har man möjlighet att bestämma utseende både exteriört och interört. Därför valde vi att göra en hel del justeringar på båda delarna. Så man kan säga att grundidén är en Rödhaken med Lindholm/Agoes egna touch. Till huset kommer vi även bygga ett tvåbilsgarage.
 
Tro det eller ej men vi har faktiskt inte haft några vilda diskussioner hur vi vill att huset ska vara uppbyggt och hur planlösningen ska se ut. Faktum är att både jag och Peo har varit överens om det mesta. Hur som helst har vi nu ett färdigritat hus och vi väntar på att huset ska levereras 22 Mars!
 
 
 
 

Kommentarer

 • Ville säger:

  Hej!

  Helt fantastiskt hus ni hittat. Vi tittar på liknande men har inte bestämt något än. Kan ni rekommendera fiskarheden? Hur mycket extra fick ni betala för punchverandan?

  Hoppas allt flyter på bra.

  Vänligen, Villjam

  2013-05-21 | 08:42:44

Kommentera inlägget här: