backtothehood.blogg.se

Följ med oss på vårt 200 m2 stora projekt!

Spröjsfunderingar

Kategori: Allmänt

Vill börja med att göra en rättelse. På grund av att jag fått felaktig information stämmer det alltså inte att takpannorna läggs nu i dagarna. Det dröjer en eller två veckor tills dess. Det fokus istället kommer ligga på är ytterpanelen vilket inte känns fy skam det heller! Vi var förbi igår och då hade de fått upp fönster på hela övervåningen.
 
Gårdagens bild med monterade fönster på övervåningen:
 
 
 
Vad gäller våra fönster har vi blivit tveksamma gällande spröjsen. Vi tycker att det ser lite "fattigt" ut med den spröjs vi valt. Men att göra en ändring kan kosta oss en massa onödiga pengar...vi får vänta på vad kostnaden blir innan vi fattar ett slutgitigt besked. Men vad tycker ni? Antingen så som vi har idag (se bild ovan) eller så här:
 
 
 
 

Nycklarna i handen!

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
 
Hoppas påskharen har varit på besök hos er denna helg...den har definitivt varit på storbesök på vår tomt för nu har vi helt plötsligt ett hus! Förvisso bara skalet, men ändå! Taket är på plats och alla ytterdörrar, så nu har vi även fått våra nycklar. Detta gör att det känns som att en inflytt är nära, men det är nu det förmodligen kommer kännas som att det går låååångsamt eftersom allt det invändiga ska ordnas och utifrån sett kommer det inte hända speciellt mycket. Takpannor läggs idag så i eftermiddag åker vi ut och ser hur det går med det. Byggkillarna som FHV ordnade är vi mycket nöjda med! Bra jobbat!
 
Som vanligt ska ni få de senaste bilderna, dessa är från gårdagen:
 
Här ser ni huset på håll, och nej det är inte grundplattan som är vårt hus (Mana).
 
 
Fönster och altandörrar på plats på nedervåningen. OCH såklart taket!
 
 
 
 
Här finns för alltid ett minne av oss ;)
 
 
Yehoo, ytterdörrarna på plats!
 
 
 
Övervåningen tar sakta men säkert form. Till vänster syns balkongdörren från master bedroom.
 
 
Vinden
 
 
 
Och sist men inte minst; NYCKLARNA!
 
 
Det var allt för denna gång. Återkommer med uppdatering gällande dagens arbete.
 
KRAM!